Bekijk nu de visual content van het online seminarie over de Zorgcentra na Seksueel Geweld

12 november 2020

Op vrijdag 23 oktober organiseerde het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen het online seminarie 'Een voorstelling van het Belgisch model van de Zorgcentra na Seksueel Geweld'. Het evenement was een succesvol gebeuren. Meer dan 800 deelnemers volgden virtueel mee.

Via de link https://igvm-iefh-conference.be/ kan u de volgende content (her)bekijken: de opnames van de webinars, de PowerPoints, twee kortfilms over de ZSG-werking, enkele interessante interviews van prominente functionarissen van key partners en foto’s van de dag zelf. De visual content zal blijvend op de website ter beschikking worden gesteld.

Indien u omwille van technische redenen geen toegang hebt tot de website, kan u de visual content (her)bekijken via de Vimeo-links die in het pdf-document staan vermeld.

Tijdens de Q&A-sessie zijn er talrijke vragen van jullie binnengekomen. Daarom zullen we op 11 december 2020 op de website https://igvm-iefh-conference.be/ een FAQ-rubriek plaatsen waar u een antwoord zal vinden op de meest gestelde vragen tijdens de webinar-sessies.

Graag vragen wij u om de content van dit evenement te delen met andere geïnteresseerde collega’s.