Oproep tot kandidaatstelling Zorgcentrum na Seksueel Geweld

03 juli 2020

Op woensdag 1 juli 2020 lanceerde het Instituut de oproep tot kandidaatstelling voor erkenning en financiering van een afdeling van een Zorgcentrum na Seksueel Geweld voor de gerechtelijke arrondissementen Antwerpen, Henegouwen, Leuven, Limburg, Luxemburg, Namen en West-Vlaanderen.

De minister belast met Gelijke Kansen heeft aan het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen de opdracht toegekend om Zorgcentra na Seksueel Geweld op te richten. In het kader daarvan zal het Instituut nieuwe Afdelingen van Zorgcentra erkennen en financieren.

Ziekenhuizen gelegen in de gerechtelijke arrondissementen Antwerpen, Henegouwen, Leuven, Limburg, Luxemburg, Namen en West-Vlaanderen, kunnen zich kandidaat stellen door zich in te schrijven op de oproep. Meer informatie over de wijze tot kandidaatstellingen, kan u terugvinden in de begeleidende brief met referentie IGVM/MW/AS/20-129 in bijlage. De overige bijlagen van de oproep kunnen enkel worden verkregen op aanvraag door een e-mail te sturen naar:

Arba Skuka – arba.skuka@igvm.belgie.be

Boris Chapelle – boris.chapelle@iefh.belgique.be

Voor meer informatie over de oproep en wijze tot kandidaatstelling, kan u zich richten tot de volgende contactpersonen binnen het Instituut:

Arba Skuka, Team ZSG - Cel Geweld, IGVM, 02/ 235 55 19, arba.skuka@igvm.belgie.be

Boris Chapelle, Team ZSG – Cel Geweld, 02/ 235 55 31, boris.chapelle@iefh.belgique.be