Subscribe to News Feed

Nieuws

Indien u op de hoogte wil blijven van de activiteiten van het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen en onze persberichten wil ontvangen, schrijf u dan in door een e-mail te sturen met in de onderwerpbalk "inschrijving communicaties".

U kunt zich op elk moment uitschrijven door opnieuw een e-mail te sturen met de vermelding "uitschrijven publicaties".

Er zijn 9 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1 - 9 van 9 resultaten

Het Instituut heeft op 9 december 2009 een persbericht verstuurd n.a.v. de ondertekening van een samenwerkingsprotocol tussen het Instituut en de Conseil Supérieur de l'Audiovisuel.

Het Instituut heeft op 1 december 2009 een persbericht verstuurd ivm gender en tijdsbesteding.

Het Instituut heeft op 19 november 2009 een persbericht verstuurd met als onderwerp "Transgender personen in België"

Het Instituut heeft op 18 november 2009 een persbericht verstuurd met als onderwerp "Vrouwen aan de top in België"

Het Instituut heeft op 28 oktober 2009 een persbericht verstuurd in verband met de Global Gender Gap 2009.

Het Instituut heeft op 3 juli 2009 een persbericht verspreid als reactie op de voorstellen voor pensioenhervorming van Pieter Timmermans, directeur-generaal van het VBO.

Het Instituut heeft op 8 juni 2009 een persbericht verstuurd naar aanleiding van de resultaten van de regionale en Europese verkiezingen op 7 juni.

Het Instituut heeft op 8 april 2009 een persbericht verstuurd naar aanleiding van de vrouwenhatende en gewelddadige teksten van de rapper Orelsan.

Het Instituut heeft op 2 april 2009 een persbericht verstuurd naar aanleiding van het verschijnen van het derde rapport over de loonkloof tussen vrouwen en mannen in België.

1 - 9 van 9 resultaten